Başkan Karakayalı’dan Zabıta Personeline Plaket

Başkan Karakayalı’dan Zabıta Personeline Plaket

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 195.yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeline kahvaltılı programda plaket takdim etti.

Başkan Rıdvan Karakayalı, Zabıta Teşkilatı’nın 195. kuruluş yıl dönümünde belediyenin Zabıta Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de katıldığı programda belediye zabıtasının Zabıta Haftası’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Karakayalı, zabıtaların, belediyenin en önemli temsilcileri olduğunu vurgulayarak “Belediye denilince akla ilk olarak siz zabıtalar geliyorsunuz. Pandemi döneminde iş yükünüzün daha da arttığının farkındayız. Vatandaşlarımızın arasında hiç kimseye ayrım yapmadan güvenliğini, sağlığını, huzurunu sağlamak için her koşulda görevinizi yerine getiriyorsunuz. Hep birlikte halkımızın huzuru için çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftanız kutlu olsun” dedi.

1-1.jpg

“En İyi Şekilde Görevimize Devam Edeceğiz”

Toplantıda, Başkan Rıdvan Karakayalı’nın ardından söz alan belediye Başkan Yardımcısı Erhan Gönülbağı, “Kemalpaşa Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışmış ve ebediyete intikal etmiş zabıta personeline rahmet, çalışmakta olan mesai arkadaşlarıma görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dilerim. 195 yıl içerisinde kendisini yenileyerek hayatımızın her alanında bulunmuş olan teşkilatımızın yıl dönümü kutlu olsun. Halkımız için en iyi şekilde görevimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

8.jpg

Başkandan Plaket Takdimi

Buluşmada, Başkan Rıdvan Karakayalı ve belediye başkan yardımcıları tarafından, Zabıta Müdürlüğü'nden emekliliğe ayrılan ve üstün başarı gösteren personellere plaketleri verilirken Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine özverili çalışmalarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.