Başkan Karataş'tan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Karataş'tan Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş yayımladığı bayram mesaıjnda şunları dile getirdi;


İslam alemi olarak bir mübarek kurban bayramını daha idrak etmek üzereyiz. Öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin ülkemiz, milletimiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. 


Millet olarak; Sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın, inanç ve ihlasın eşsiz örneklerine şahit olacağımız mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanı içindeyiz.


Bilindiği üzere bayramlar iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz. Diğer yandan da kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır.


İnancımız erdemlerin en üstünü olarak; Gelmeyene gitmeyi, vermeyene bağışlamayı ve kötülük edene iyilikle mukabele etmeyi öğütlemişken, bayramlarda kucaklaşmanın, küslerin barışmasının manevi bir yükümlülük olduğu unutulmamalıdır.


Bin yıldır sevinçte ve tasada, zaferde ve mağlubiyette, mutluluk ve üzüntüde bir araya gelerek sağlam ve ayrılmaz bir bütün oluşturmuş olan Türk milletinin bütün fertleri sadece bayramlarda sınırlı kalmadan, her zaman ve her daim birlikte olmanın azami sorumluluğunu yerine getireceklerdir.


Türk milletini oluşturan fertler arasına ekilmek istenen nifak tohumlarının, kardeşlik bağında ayrılık olarak yeşermemesi için herkesin bilinçli ve sorumlu davranması gerekmektedir.


Ayrıca son günlerde yaşadığımız ekonomik ambargoya karşı MHP olarak milli duruşumuzu her zaman göstereceğiz.
Bugün birlik ve beraberlik içinde olmak, ülkemizi, milletimizi her türlü şer odaklarından korumak ve gelecek nesillerimize taşımak için uğraş verdiğimiz bir süreci yaşamaktayız. Biz ufkumuzu döviz kuruna endekslemedik.
Büyük Türkiye idealine kilitlendik. Ülkemiz üzerinde oynan oyunlara gelmeyeceğiz ve her zaman devletimizin yanında olacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine el uzatan dış güçler bunu başaramayınca Türkiye’nin dengelerini ekonomi üzerinden bozmaya çalışıyorlar.


Dün olduğu gibi bugünde, yarında bizdeki kararlılık ve inançla oyunların üstesinden geliriz.


Bu duygu ve düşüncelerimle tüm İzmirli hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor. Bu kutlu günde sonsuza kadar bir arada yaşamayı temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza huzur ve mutluluklar diliyorum.


Kurban bayramının milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyorum. Bu kapsamda Tüm İzmirli hemşehrilierimizi ve Gönüldaşlarımızı 22 Ağustos Çarşamba (Bayramın 2. Günü) saat 14:00 Kültür park Göl Gazinosu’nda gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma törenine de davet ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.