Menderes'te ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

Menderes'te ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

"Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına yeşil alan düzenlemelerine devam ediyoruz." diyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Gazipaşa Mahallesi 716 Sokak'ta gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışması yapan ekipleri ziyaret etti.

Medya Ege- Menderes Belediyesi, daha yeşil bir Menderes için başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gazipaşa Mahallesi 716 Sokak'ta çim fidanlarını ve zeytin fidanlarını toprakla buluşturan Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Kayalar da fidan dikimine katıldı.

fnopgnpxwamlao3.jpg

"Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına yeşil alan düzenlemelerine devam ediyoruz." diyen Başkan Kayalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına Nazım Hikmet'in “yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin…” dizelerini de ekledi.

fnopgofxsaefxiy.jpg

Başkan Kayalar, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Nazım’ın da dediği gibi “yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin…” Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına yeşil alan düzenlemelerine devam ediyoruz. Bu kapsamda, Gazipaşa Mahallesi 716 Sokak’ta, çalışmalarımızı tamamladık. Yapılan çalışmalar sonucunda yeşermek üzere çim tohumlarını ve zeytin fidanlarını toprakla buluşturduk." ifadelerine yer verdi.

fnophqkwuaa-4wm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.