Başkan Kayalar: Çalışmaya ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz

Başkan Kayalar: Çalışmaya ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Menderes’imiz için çalışmaya ve hizmet etmeye ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz" dedi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Görece ve Akçaköy Mahallelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Akçaköy Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Kayalar, "Menderes’imiz için çalışmaya ve hizmet etmeye ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz. Her şey Menderes için!" dedi.

ft-z1p9wyaale5u.jpg

Başkan Kayalar, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Haftanın ilk gününde mesaimize Menderes’imiz için Görece ve Akçaköy mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek başladık. Emektar çalışma arkadaşlarımıza hayırlı işler dileyip ardından Akçaköy Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik. Menderes’imiz için çalışmaya ve hizmet etmeye ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz. Her şey Menderes için!" ifadelerini kullandı.

ft-z2nswuaa8vcd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.