Başkan Kayalar: Cumhuriyet'e sahip çıkacağız!

Başkan Kayalar: Cumhuriyet'e sahip çıkacağız!

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla bir dizi etkinliğe katılan Başkan Kayalar, "Atatürk'ün bize armağan ettiği cumhuriyete ve onun kazanımlarına sonsuza kadar sahip çıkacağız." diye konuştu.

Medya Ege- Menderes'te Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 19 Mayıs Stadı'nda öğrencilerin geçidi ve gösterileri ile başladı. Cumhuriyet'in ilanının 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere ilişkin paylaşımında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Cumhuriyet coşkusunu bize en güzel şekilde yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

fc2uhi6x0aiasbd.jpg

Cumhuriyet konvoyu ve Cumhuriyet koşusu öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından şehir merkezinde düzenlenen Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine katılan Başkan Kayalar, "Atatürk'ün bize armağan ettiği cumhuriyete ve onun kazanımlarına sonsuza kadar sahip çıkacağız." dedi.

Çelenk sunma töreninde CHP İl ve İlçe Teşkilatları ile CHP'li Belediye Başkanları da yer aldı.

fc3y6h5wqaufcve.jpg

Menderes'te gerçekleşen Cumhuriyet konvoyunda ise Türk Bayraklarıyla süslenen araçlara asker selamı veren çocuklar, etkinliğin gözdesi oldu. Başkan Kayalar, "Cumhuriyet konvoyumuzu büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Konvoyumuza evlerinden, iş yerlerinden bayraklarıyla eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkürler." diye konuştu.

fc3zp-5xeayx7nc.jpg

fc3zsgdxmaiov7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.