Başkan Kayalar: Eğitime desteğimiz daima sürecek

Başkan Kayalar: Eğitime desteğimiz daima sürecek

Okul aile birliği temsilcileri ile bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Eğitime desteğimiz daima sürecek." dedi.

Medya Ege- Menderes Belediyesi, eğitime ve eğitimciye destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Menderes'te eğitim veren okulların, okul aile birliği temsilcileri ile bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Eğitime desteğimiz daima sürecek. Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

fml2kaaxiaatsua.jpg

Menderes Kaymakamı Cevat Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Soydan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı ve okul müdürlerinin de katıldığı etkinlik hakkında açıklamada bulunan Başkan Kayalar, okulların taleplerini dinleyerek, gerekli notların alındığını söyledi.

fml2kazwyaa15eo.jpg

Başkan Kayalar, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Eğitime desteğimiz daima sürecek. İlçe Kaymakamımız Sayın Cevat Çelik, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, okul müdürlerimiz ve ilçemizdeki okulların okul aile birliği temsilcileriyle bir araya geldik. Okullarımızın taleplerini dinleyip, notlarımızı aldık. Eğitime ve eğitimciye destek olmak için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

fml2kcyxoagmcs8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.