Başkan Kayalar: Emek ve emekçinin yanındayız

Başkan Kayalar: Emek ve emekçinin yanındayız

Tüm Yerel Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Bülent Tekin ile toplu iş sözleşmesi imzalayan Menderes Belediye Mustafa Kayalar, "Emek ve emekçinin yanında olarak belediye bünyemizde çalışan tüm çalışanlarımızın haklarını savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Medya Ege- Menderes Belediye Mustafa Kayalar ile Tüm Yerel Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Bülent Tekin arasında memur ve sözleşmeli memurların haklarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

fizoo0ywuamamqc.jpg

Menderes Belediyesi bünyesinde çalışan tüm personelin haklarını savunmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Kayalar, "Alınan kararlar çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

fizoo0ywyamypbc.jpg

Başkan Kayalar, imzalanan toplu iş sözleşmesine ilişkin paylaşımında "Tüm Yerel Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Bülent Tekin ile birlikte memur ve sözleşmeli memurlarımızın haklarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’ni imzaladık. Alınan kararlar çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Emek ve emekçinin yanında olarak belediye bünyemizde çalışan tüm çalışanlarımızın haklarını savunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum