Başkan Kayalar, esnafın talep ve sorunlarını dinledi

Başkan Kayalar, esnafın talep ve sorunlarını dinledi

Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla ziyaretlerine devam eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçe merkezinde esnaflarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçe merkezinde bulunan taksi durağını ve bölge esnafını ziyaret etti. Esnafların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Kayalar, çözüm üretmek adına gerekli notların alındığını ve ilgili birimlere gerekli talimatların verildiğini söyledi. Çarşı esnafına hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Kayalar, "Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum" dedi.

fthuzk4xwayhvyh.jpg

Başkan Kayalar, ziyaretlere ilişkin paylaşımında "İlçe merkezimizde bulunan taksi durağımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Ziyaretlerimiz sırasında esnaflarımızın talep ve şikayetlerine çözüm üretmek adına notlarımızı alıp, ilgili birimlerimize gerekli talimatları verdik. Çarşı esnafımıza hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

fthuzk-wyaeyut1.jpg

fthuzz0waae8hag.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.