Başkan Kayalar: Görevimizi en iyi şekilde yapmayı sürdüreceğiz

Başkan Kayalar: Görevimizi en iyi şekilde yapmayı sürdüreceğiz

TBMM'de gerçekleşen CHP Grup Toplantısına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Genel Başkanımızın önderliğinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Pala, Meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile beraber CHP Grup Toplantısına katıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleşen toplantıda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'un açıklamalarını takip eden Başkan Kayalar, "İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Genel Başkanımızın önderliğinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.

fvxqf61waaefmdw.jpg

Başkan Kayalar, ziyarete ilişkin açıklamasında "CHP Menderes İlçe Başkanımız Ahmet İşler, Meclis üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve ilçe yönetimimizle birlikte milletin meclisi, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde partimizin grup toplantısına katılım sağladık. İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Genel Başkanımızın önderliğinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

fvxqgjawyaagfqw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.