Başkan Kayalar: Herkesin sesi olmaya geliyoruz

Başkan Kayalar: Herkesin sesi olmaya geliyoruz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla Mersin'den başlayan Milletin Sesi mitingine katılan Başkan Kayalar, "Halkın umudu Kılıçdaroğlu ile yeni bir sayfa açmaya, herkesin sesi olmaya geliyoruz." dedi.

Medya Ege- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun acil erken seçim çağrısı ile yaptığı Mersin Mitingine katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "İlk miting ile umudun ateşini Mersin'den yakan ve tüm ülkeye yayacak olan Genel Başkanımızın daima yanındayız." diye konuştu.

ffwqwgqxoaugduc.jpg

Başkan Kayalar, vatandaşın alanı doldurduğu mitinge ilişkin yaptığı paylaşımında "Türkiye'nin geleceğine ışık tutmak için Mersin'de ilk mitingini gerçekleştiren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduk. Halkın umudu Kılıçdaroğlu ile yeni bir sayfa açmaya, herkesin sesi olmaya geliyoruz. Çünkü CHP varsa umut var, CHP varsa yarınlar var." ifadelerine yer verdi.

ffwqwg2xiaeifzn.jpg

Yılmaz Şahin isimli bir vatandaş ise Başkan Kayalar'ın paylaşımına "Başkanım yanınızda olamasak da, gönlümüz yüreğimiz hep sizinle... Yolunuz açık olsun" yorumunu yaptı.

ffw9-snxmaa-cbf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.