Başkan Kayalar: İlçe kongremiz partimize hayırlı olsun

Başkan Kayalar: İlçe kongremiz partimize hayırlı olsun

Başkanını seçmek için bugün sandık başına giden CHP Menderes İlçe Örgütü, seçimini Ahmet İşler'den yana kullandı. Başkan Kayalar, açıklamasında "İlçe kongremiz partimize, örgütümüze hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Medya Ege- 7 Eylül 2021 Salı günü, 8 ilçe yöneticisinin istifası nedeniyle başkanlıktan düşen Kemal Koç’un yerine, ilçeyi kongreye götürmek üzere atanan kayyum başkan Muammer Karabacak, ilçe başkanlığına aday olmamıştı.

feptvlpwuaqkwdn.jpg

Menderes İlçe örgütünün başına geçmek için Ahmet İşler, Güler Yılmaz ve Çağrı Çiftçi aday olmuştu. CHP Menderes İlçe Başkanı, 247 oy kullanan delegenin 151’inin oyunu alarak Ahmet İşler oldu. Güler Yılmaz 84 oy alırken, Çağrı Çifçi 10 oy aldı.

feptvl2wuam4sca.jpg

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sonuçların ardından ilk açıklamayı yaptı. Başkan Kayalar, açıklamasında "Partimizin ilçe olağanüstü kongresini gerçekleştirdik. Kongre sonucu ilçe başkanlığına seçilen Ahmet İşler'i ve yönetimini kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

feptvlwwybaa4gp.jpg

İktidar yolunda Menderes'imiz için, İzmir'imiz için ve ülkemiz için partimizin ortaya koyduğu vizyon ve misyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe kongremiz partimize, örgütümüze hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

feptxtjxiac5jl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.