Başkan Kayalar, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Başkan Kayalar, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcıları’nı ziyaret etti.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Belediye Başkan Yardımcısı Jale Gönüslü Karasu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, bir dizi ziyaret için Ankara’ya gitti. Başkan Kayalar ve beraberindeki heyet, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba, Ahmet Akın, Ali Öztunç ve Gülizar Biçer Karaca'yı ziyaret etti.

fv1vkgexsaenpqf.jpg

Başkan Kayalar, ziyaretlere ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve milletvekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamlarında ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımıza ve vekillerimize ilçe örgütümüzle olan uyumlu çalışmalarımızı anlatıp, Menderesli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." ifadelerini kullandı.

fv1vkgfwiaaypx.jpg

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise "Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Başkanımız Ahmet İşler, Meclis üyeleri ve ilçe yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." dedi.

fv2m5q1xeaasikc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.