Başkan Kayalar Medya Ege’de!

Başkan Kayalar Medya Ege’de!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Medya Ege Yayın Gurubu’nu ziyaret etti. Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce ile görüşen Kayalar, Menderes’te yapmayı düşündüğü projeler hakkında konuştu.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Medya Ege Yayın Gurubu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan, Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce tarafından karşılanan Başkan Kayalar, Menderes’de olacaklar ve olması gerekenler hakkında konuştu. Menderes’in geçmiş dönemle ilgili borçlarıyla bir şeyler üretmeye çalışan bir belediye olduğunu belirten Başkan Kayalar, “Bir yandan borçlarımızı azaltmaya çalışıyoruz, bir yandan vatandaşlarımızın, ilçemizin acil ihtiyaçlarını karşılamaya, yeni projeler üretmeye çalışıyoruz. Borçlu bir belediye almanın zorluklarını yaşıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2019-11-08-at-14.07.44.jpeg

Menderes’te yapmayı düşündüğü projeler hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Kayalar, “Eski dönemde her şey yanlış yapıldı diyen bir anlayış içinde değiliz. Doğru olan ve doğru olduğunuzu düşündüğümüz bütün çalışmaları kaldığı yerden devam ettiriyoruz. Ama bunun yanından, olmaması gereken, olmasının ne ilçeye, ne insana bir faydası olmayan şeyleri de doğal olarak durduruyoruz.  Mendereslilerin paralarının boşa gitmesine izin vermiyoruz, vermeyeceğiz. Çok büyük projelerimiz var. Bunları zaman içinde hayata geçireceğiz.  Menderes ile özdeşleyen,  Menderes’in adını hem İzmir’de, hem Türkiye’de bir adım öne çıkaracak şeylere imza atmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.