Başkan Kayalar, 'Menderes için yeni işbirliklerine başlıyoruz'

Başkan Kayalar, 'Menderes için yeni işbirliklerine başlıyoruz'

Avusturya’nın Graz kentine giden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 'Menderes için yeni işbirliklerine başlıyoruz' dedi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Avrupa Komisyonu tarafından fonlanan ve Menderes Belediyesi'nin de ortağı olduğu proje kapsamında Avusturya’nın Graz kentine gitti.

fne3-lnwyaarb8z.jpg
Avusturya ziyareti kapsamında Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve İçişleri Bakanlığı Müşaviri Şükrü Yaman'a nezaket ziyareti gerçekleştiren Başkan Kayalar, "Gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunurken, aynı zamanda uluslararası düzeyde gerçekleşecek yeni çalışmalarımızın da ilk adımlarını attık" dedi.

fne4agoxiaarn15.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Kayalar, "Avrupa Komisyonu tarafından fonlanan ve ortağı olduğumuz projenin Avusturya/Graz’da gerçekleşen ulus ötesi toplantısı kapsamında Viyana Büyükelçiliğimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Viyana Büyükelçimiz Sayın Ozan Ceyhun ve İçişleri Bakanlığı Müşaviri Sayın Şükrü Yaman ile gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunurken, aynı zamanda uluslararası düzeyde gerçekleşecek yeni çalışmalarımızın da ilk adımlarını attık. Çok yakında ilçemiz için yeni işbirliklerine başlıyor olacağız. Sayın Büyükelçimiz ve Sayın Müşavirimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

fne4a0kwqaqmw9o.jpgfne4ahkxsayx4mf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.