Başkan Kayalar, "Menderes’te Yenilenmeyen Yol Kalmayacak"

Başkan Kayalar, "Menderes’te Yenilenmeyen Yol Kalmayacak"

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Görece’de yer alan altı sokak kilit parke ile döşendi.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen hizmetler kapsamında ilçe genelinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile Görece Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan altı sokak kilit parke ile döşendi. Ekiplerin çalışması sonucu Vali Kemal Hadımlı, 5004, 5047, 5048, 5049 ve 5060 sokak yeni haliyle vatandaşın kullanımına açıldı.

fotograf-1.jpeg

Çalışmalar sürecek

İlçenin genelinde yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Menderes genelinde sürdürdüğümüz yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hem asfalt çalışmalarımız hem de kilit parke döşeme çalışmalarımız ile yollarımızı yeniliyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Görece Cumhuriyet Mahallesi’nde kilit parke çalışması gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışma ile mahallemizin altı sokağı yeni haline kavuştu. İlçemizin yollarını kullanışlı hale getirmeye devam edeceğiz, Menderes’imizde yenilenmeyecek yol kalmayacak” dedi.

fotograf-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.