Başkan Kayalar, Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısına katıldı

Başkan Kayalar, Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısına katıldı

Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Kaymakamı Cevat Çelik Başkanlığında düzenlenen Muhtarlar ve Güvenlik Toplantısına katıldı. Muhtarlar aracılığıyla Mendereslilerin taleplerini dinleyen Başkan Kayalar, belediyenin yetki alanında olan talepler için gerekli notların alındığını ve bu kapsamda çözüm odaklı çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

fkgaklewyaihrhu-001.jpg

"Her şey Menderes için" diyen Başkan Kayalar, gerçekleştirilen toplantıya ilişkin paylaşımında "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda İlçe Kaymakamımız Sayın Cevat Çelik başkanlığında düzenlenen, muhtarlar ve güvenlik toplantılarına katılım sağladık.

fkgakk2xiamdi-k-001.jpg

Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda birim müdürlerimizle birlikte belediye sorumluluğunda olan talepleri aldık. İlçemiz için çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi.

fkgaklfwuais9-h.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.