Başkan Kayalar, muhtarların taleplerini dinledi

Başkan Kayalar, muhtarların taleplerini dinledi

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, muhtarların taleplerini dinledi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, mahalle ziyaretleri kapsamında Değirmendere, Gölova, Gümüldür Cumhuriyet, Gümüldür Fevzi Çakmak, Gümüldür Atatürk ve Gümüldür İnönü mahalleri muhtarları ile bir araya gelerek isteklerini dinledi.

fqtnmosxsammhms.jpg

Menderes'in gelişmesi ve vatandaşların huzurlu bir ilçede yaşaması için çözüm odaklı hizmetler üreterek çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Sadece seçim zamanı değil, her zaman sahada, mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde incelemeye ve çözüm odaklı hizmet üretmeye devam edeceğiz. Her şey Menderes için" dedi.

fqtnmomwyaee5sy.jpg

Sosyal medyadan açıklamada bulunan Başkan Kayalar, "Değirmendere, Gölova, Gümüldür Cumhuriyet, Gümüldür Fevzi Çakmak, Gümüldür Atatürk ve Gümüldür İnönü mahallelerimizdeki muhtarlarımızı ziyaret ederek ilçemizdeki tüm mahallelerin isteklerini muhtarlarımızdan dinlemiş olduk. Sadece seçim zamanı değil, her zaman sahada, mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde incelemeye ve çözüm odaklı hizmet üretmeye devam edeceğiz. Her şey Menderes için" ifadelerini kullandı.

fqtnmoswuaacuaf.jpgfqtnmpkxwaucef4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.