Başkan Kayalar, muhtarların taleplerini dinledi

Başkan Kayalar, muhtarların taleplerini dinledi

İlçe muhtarları ile bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Muhtarlarımızın görüş ve taleplerini dile getirdiği toplantılarda, belediye olarak sorumluluğumuz alanında olan konuların notlarını aldık." dedi.

Nilda Altın- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Kaymakamı Cevat Çelik Başkanlığında rutin olarak düzenlenen olağan toplantıya katıldı. Toplantıda muhtarların görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Kayalar, belediyenin sorumluluğunda olan konularla ilgili gerekli notları aldı.

fom0jzlwqam-o0t.jpg

Toplantıda ayrıca, Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Farkındalık" sunumu yaptı. Muhtarlara, kadına şiddetle mücadele ederken dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı.

fom0j-dwqaicmgz-001.jpg

Başkan Kayalar, toplantıya ilişkin paylaşımında "İlçe Kaymakamımız Sayın Cevat Çelik başkanlığında rutin olarak gerçekleştirdiğimiz aylık olağan toplantımızı tamamladık. Muhtarlarımızın görüş ve taleplerini dile getirdiği toplantılarda, belediye olarak sorumluluğumuz alanında olan konuların notlarını aldık. Ayrıca toplantıya katılan Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeline, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri” sunumlarından dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

fom0jzixmaqairn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.