Başkan Kayalar: Önceliğimiz çocuklarımız, önceliğimiz ailelerimiz

Başkan Kayalar: Önceliğimiz çocuklarımız, önceliğimiz ailelerimiz

Gölcükler Mahallesi’nde gerçekleştirilen park çalışması tamamlandığını sosyal medya hesabından paylaşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Hem çocuklarımız hem de ailelerimiz keyifli vakit geçirecekler." dedi.

Nilda Altın- İlçenin çehresinin değiştirecek çalışmalara devam eden Menderes Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcükler Mahallesi’nde gerçekleştirilen park çalışması tamamlandı.

fnza6slx0aikuel.jpg

"Mahallemize kazandırdığımız yeni parkımızda oyun grubu, spor aletleri ve oturma alanlarıyla hem çocuklarımız hem de ailelerimiz keyifli vakit geçirecekler." sözleriyle çalışmaların tamamlandığını sosyal medya hesabından duyuran Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçenin farklı mahallelerine yeni park alanlarının kazandırılmaya devam edeceğini ifade etti.

mustafa-kayalardan-gumuldur-aciklamasi.jpg

Başkan Kayalar, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Menderes’imizde önceliğimiz çocuklarımız, önceliğimiz ailelerimiz… Bu kapsamda Gölcükler Mahallesi’ndeki park çalışmamızı tamamladık. Mahallemize kazandırdığımız yeni parkımızda oyun grubu, spor aletleri ve oturma alanlarıyla hem çocuklarımız hem de ailelerimiz keyifli vakit geçirecekler. İlçemizin farklı mahallelerine yeni park alanları kazandırmaya devam edeceğiz. Çünkü her şey Menderes için!" ifadelerine yer verdi.

fnza6zgxiaiykhh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.