Başkan Kayalar: Örgütümüzle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Kayalar: Örgütümüzle uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz

CHP Menderes İlçe Örgütü ile bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Birlik ve beraberlik anlayışıyla örgütümüzle uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İpek Onbaşıoğlu, İsfahan Naki, Köksal Yıldırım, Özkan Tice, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler, Meclis Üyeleri ve İlçe Örgütü ile bir araya geldi. İlçede yapılan hizmetlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, iktidar yolunda yerel yönetimlerin gerçekleştirebileceği çalışmalar hakkında fikir paylaşımında bulunuldu.

fmw-trdwqae1uvk.jpg

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kayalar, " İlçemizde yaptığımız hizmetler hakkında istişarelerde bulunurken, iktidar yolunda yerel yönetimler olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birlik ve beraberlik anlayışıyla örgütümüzle uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fmw-trhwyagmk-v.jpg

Başkan Kayalar, görüşmeye ilişkin paylaşımında "İl Başkan Yardımcılarımız Sayın Çetin Özdemir, Sayın İpek Onbaşıoğlu, Sayın İsfahan Naki, Sayın Köksal Yıldırım, Sayın Özkan Tice, İlçe Başkanımız Sayın Ahmet İşler, Meclis üyelerimiz, İlçe yönetimimiz ve örgütümüzle bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız hizmetler hakkında istişarelerde bulunurken, iktidar yolunda yerel yönetimler olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birlik ve beraberlik anlayışıyla örgütümüzle uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fmw-txlxsaeqkb2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.