Başkan Kayalar: Spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz

Başkan Kayalar: Spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz

Menderesli sporcular Nur Nasuf ve Volkan Yalçınkaya, Başkan Kayalar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Kayalar, Menderes'in sporda başarı yakalaması adına spora ve sporculara destek vermeye devam edileceğini ifade etti.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (MEGEM) kurslarına katılan ve Mersin'de gerçekleşen boks şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan yedinci sınıf öğrencisi Nur Nasuf ile Portekiz'de yapılan Taekwondo Poomsae Avrupa Şampiyonasında üçüncü olan Volkan Yalçınkaya'yı makamında ağırladı.

ff7eg5bwqamooks.jpg

Ziyaretleri dolayısıyla Menderesli sporculara teşekkür eden Başkan Kayalar, Menderes'in sporda başarı yakalaması adına spora ve sporculara destek vermeye devam edileceğini ifade etti.

Başkan Kayalar, ziyarete ilişkin paylaşımında "Megem'de açtığımız kurslara katılan ve Mersin'de yapılan boks şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan Görece Mustafa Kemal Ortaokulu Yedinci Sınıf Öğrencimiz Nur Nasuf ile aynı okulda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan ve Portekiz'de yapılan Taekwondo Poomsae Avrupa Şampiyonasında üçüncü olarak ülkemize büyük gurur yaşatan Volkan Yalçınkaya'ya ziyaretleri için teşekkür ederim. İlçemizin sporda başarı yakalaması ve adını dünyaya duyurması adına spora ve sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi.

ff7ehjtwqagujyh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.