Başkan Kayalar: Tüm mahallelere eşit hizmet!

Başkan Kayalar: Tüm mahallelere eşit hizmet!

Tüm mahallelere eşit hizmet anlayışıyla başladığı muhtarlık ziyaretlerine devam eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sorunlara hızlı ve doğru çözümler geliştireceklerini söyledi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, tüm mahallelere eşit hizmet anlayışıyla devam ettiği muhtarlık ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kısık Mahalle Muhtarı Halis Balcı, Oğlananası Atatürk Mahalle Muhtarı Erol İncetürk, Oğlananası Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ramazan Dündar, Bulgurca Mahalle Muhtarı Bahtiyar Zeybek, Karakuyu Mahalle Muhtarı Veli Karakaya, Sancaklı Mahalle Muhtarı Osman Uysal ve Çileme Mahalle Muhtarı Ömer Çantalıoğlu ile bir araya geldi.

flo3mexwuaygv9j.jpg

Vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini, Mahalle Muhtarları aracılığıyla dinleyen Başkan Kayalar, sorunlara hızlı ve doğru çözümler geliştireceklerini söyledi.

flo3meyxwasoafb.jpg

Başkan Kayalar, ziyaretlerine ilişkin paylaşımında "Kısık, Oğlananası Atatürk, Oğlananası Cumhuriyet, Bulgurca, Karakuyu, Sancaklı ve Çileme muhtarlarımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Muhtarlıklarımızı ziyaretlerimiz kapsamında talepleri ve şikayetleri yerinde tespit ediyor, sorunlara daha doğru ve hızlı çözümler geliştiriyoruz. 44 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla ziyaretlerimiz tüm mahallelerimize devam edecek. Her şey Menderes için!" ifadelerini kullandı.

flo3nevwqamgjnw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.