Başkan Kayalar: Tüm zamlar derhal geri çekilmeli!

Başkan Kayalar: Tüm zamlar derhal geri çekilmeli!

CHP Gençlik Kolları tarafından hazırlanan "Zam Duvarı" tepkisine katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Elektrikten, doğalgaza; akaryakıttan, gıdaya hemen hemen her alanda uygulanan tüm zamlar derhal geri çekilmeli!" dedi.

Medya Ege- Elektrik, doğalgaz ve akaryakıta art arda gelen yüksek zamlara dikkat çekmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes Gençlik Kolları, hazırladıkları "Zam Duvarı" ile tepkilerini gösterdi. CHP Gençlik Kolları'nın zam protestosuna katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Esnaf da, çiftçi de, vatandaş da zamlardan mağdur! Elektrikten, doğalgaza; akaryakıttan, gıdaya hemen hemen her alanda uygulanan tüm zamlar derhal geri çekilmeli!" dedi.

fly-1p7xwa4hovj.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Zam Duvarı'na yazılan "Ekmek pahalı, emek ucuz", "3600 ek gösterge", "Erken seçim istiyoruz", "Kira gibi fatura", "Traktörün deposu boş" sözleri dikkat çekti.

fly-1ppxoaulsee.jpg

Başkan Kayalar, "Partimizin Gençlik Kolları tarafından ülkemizdeki zamlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Zam Duvarı’nda biz de vatandaşlarımızla birlikte tepkimizi dile getirerek “Zamları Geri Çek!” dedik. Esnaf da, çiftçi de, vatandaş da zamlardan mağdur! Elektrikten, doğalgaza; akaryakıttan, gıdaya hemen hemen her alanda uygulanan tüm zamlar derhal geri çekilmeli!" ifadelerini kullandı.

fly-19dxwau7csr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.