Başkan Kayalar: Türkiye kaybettiğini yerine koyacak

Başkan Kayalar: Türkiye kaybettiğini yerine koyacak

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın elektrik zamları karşısında vatandaşların çektiği zorlukları dile getirmek amacıyla düzenlediği basın açıklamasına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "CHP iktidarında ekonomik ve enerji burhanı sona erecek" dedi

Medya Ege- Yeni yılda yapılan elektrik zammının yansıtıldığı ilk faturaların gelmesiyle birlikte başlayan tepkiler, ülke genelinde çığ gibi büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı da bu kapsamda, ekonomik kriz ve elektrik zamları karşısında vatandaşların yaşadığı zorlukları dile getirmek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP'li ilçe belediye başkanlarının da katıldığı basın açıklamasında zamların geri çekilmesi konusunda iktidar mensuplarına çağrıda bulunuldu.

Basın açıklamasına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, karakış fonunun derhal yürürlüğe konması gerektiğini vurgulayarak, "CHP iktidarında ekonomik ve enerji burhanı sona erecek. Türkiye kaybettiğini yerine koyacak" dedi.

fljd0hmxwaailfo.jpg

Başkan Kayalar, basın açıklamasına ilişkin paylaşımında "İl Başkanlığımızın ülkemizdeki ekonomik kriz ve elektrik zamları karşısında halkımızın kademeli zam ile kademeli zulme maruz kaldığını dile getirmek amacıyla basın açıklamasına katıldık. İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’in yinelediği gibi, karakış fonu derhal yürürlüğe konmalı ve yapılan zamlar geri çekilmeli! Bir kez daha söz veriyoruz, CHP iktidarında ekonomik ve enerji burhanı sona erecek, Türkiye kaybettiğini yerine koyacak. Geliyor gelmekte olan!" ifadelerini kullandı.

fljd0ipwyaavxxs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.