Başkan Kayalar, vatandaşın taleplerini dinledi

Başkan Kayalar, vatandaşın taleplerini dinledi

Karakuyu Mahallesini ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, mahalle sakinlerinin taleplerini ve isteklerini dinledi.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Karakuyu Mahalle Muhtarı Veli Karakaya ve Muhtar Azası Kenan Meslioğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından mahalleli ile bir araya gelen Başkan Kayalar, vatandaşın talep ve isteklerini dinledi.

fj8kvoaxoail3mq.jpg

Çalışmalarını vatandaşların taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğinin garantisini veren Başkan Kayalar, "Vatandaşlarımızın talepleri ve istekleri doğrultusunda Menderes’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

fj8kvo0x0auqz2i.jpg

Başkan Kayalar, ziyaretlere ilişkin paylaşımında "Karakuyu Mahallemizdeyiz. Muhtarımız Veli Karakaya’ya ve Muhtar Azamız Kenan Meslioğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ardından mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, mahallelimizin talep ve isteklerini dinledik. Vatandaşlarımızın talepleri ve istekleri doğrultusunda Menderes’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fj8kwkmx0acvdrl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.