Başkan Kayalar'dan 4x4'lük proje!

Başkan Kayalar'dan 4x4'lük proje!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Medya Ege yazarı Eylül Ayça Karakuş’a özel açıklamalarda bulundu.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede gerçekleştirecekleri projeler hakkında Medya Ege yazarı Eylül Ayça Karakuş’a bilgi verdi.

İşte o röportaj;

İzmir’den herkese sevgi ve saygılarımla merhaba. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı ziyaret ettim. Göreve geldiği ilk günden beri, Gümüldürlü vatandaşların yıllardır beklediği imar planlarını çözmeye çalıştığını bilmeyen yoktur herhalde. Gümüldür halkının en büyük sıkıntısı olan imar sorununa Mustafa Kayalar ‘dan çözüm geldi.

Gümüldürlü halkının yüzü güldü

2008 yılından itibaren gündemde olan bir konu olmasına rağmen her gelen yönetim vaatten öteye geçememişti. 13 yıldır çözülmeyen sorunu çözecek adımlar sonunda atıldı ve Gümüldürlü halkı derin bir nefes aldı.

Bu konuda ciddi anlamda çalışan ve ekibiyle çaba sarf eden Kayalar, sonunda Gümüldürlü vatandaşların yıllardır beklediği imar planları Menderes Belediyesi Mayıs Ayı Olağan İkinci Toplantısı’nda onaylandı.

fb-img-1633337792976.jpg

Pandemide okullara tam destek

Pandemi sürecinde en çok etkilenen kesim hiç şüphesiz, öğrenciler ve okullar oldu. Okulların fiziki koşullarını iyileştirmeye çalışan Başkan Kayalar, bu konuda da Menderes’te fark yarattı. Okulların bahçe temizliği, sınıf içi tadilat - onarımı ve birçok öğrenciye tablet desteği verdi.

4 x4 lük proje yolda

Değerli Başkan Mustafa Kayalar’ı fazlasıyla heyecanlandıran bir projeden bahsetmek istiyorum siz değerli okuyucularımıza. Menderes halkına öyle bir hizmet geliyor ki 7’den 70’ herkes bu hizmetten yarar sağlayacak. Özellikle gençlerimiz için çok güzel bir proje hayata geçiyor.

1. Meydan Düzenlemesi

Meydan düzenlemesi projesinde girişten çıkışa kadar kaldırım ve asfalt düzenlemesi yapılacaktır. Menderes, cadde ve sokakların düzenli olmasıyla halkımıza sunulacak.

2. Macera Park

Macera parkı yeni yılda ihaleye çıkacak. Bu projenin Menderes aileleri için önemli olacağını düşünüyorum. Ailelerin çocuklarıyla ve sevdikleriyle birlikte keyifli zaman geçirebileceği geniş bir alana kurulmuş olan parkımız olacak.

fb-img-1633337789226.jpg

3.Tekeli Soğuk Hava Deposu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘ne 135 dönüm Menderes Belediyesi’nden yer verildi. İhale çıkacak olan bu değerli projeyi Menderes’ e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.

4 Özdere Gençlik Kamp Merkezi

Bu kamp merkezi için ilk adımlar atıldı. Kamp merkezimiz yakın bir tarihte Menderes halkına kapılarını açacaktır. Kamp merkezimizin içinde gençlerimize yönelik birçok etkinlik alanları olacak. Futbol sahası, basketbol sahası, kafeteryaların , yürüyüş alanlarının olacağı ferah ve güvenilir bir kamp merkezini hizmete sunacağız.

Özdere Gençlik Kamp Merkezi dışarıdan da misafirlerimizi kabul edeceğimiz Menderes’in en gözde yerlerinden biri olacağına inancım tamdır.

fb-img-1633337797578.jpg

Kapalı havuz projemiz var. Kapalı havuz projemizin çalışmaları devam ediyor. Özdere, Cumhuriyet mahallesine kapalı, açık düğün salonu yapacağımızın da duyurusunu Medya Ege vesilesiyle bildirmek isterim. Halkımızın en çok istediği ve ihtiyaç duyduğu açık ve kapalı düğün salonları için de kolları sıvadık.

Menderes halkına şimdiden bu kıymetli projelerin hayırlı olmasını canı gönülden diliyorum. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ‘ı yürekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.