Başkan Kayalar'dan Kaymakam Çelik'e ziyaret

Başkan Kayalar'dan Kaymakam Çelik'e ziyaret

Başkan Kayalar, Menderes Kaymakamlığı'na atanan Cevat Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Kaymakamlığı'na atanan Cevat Çelik'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Kayalar'a ziyaretinde Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Başkan Kayalar ziyarete ilişkin paylaşımında "Kendisine güzel ilçemize hoş geldin diyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullanarak Kaymakam Çelik'e tekrar iyi dileklerini sundu.

e-2nrhfvuay-v3.jpg

Cevat Çelik kimdir?

Geçtiğimiz ay Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesi ile İzmir'de 7 yeni kaymakam ataması yapılmıştı. Bu kararname ile Menderes Kaymakamlığı'na atanan Cevat Çelik, 25.02.2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatında Burdur’un Kemer ve Çeltikçi İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı. 08.04.2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak göreve başladı. Ardından sırasıyla Çıldır, Karaçoban, Kavaklıdere Pazar ve Yenipazar Kaymakamı olarak görev yaptı. Çanakkale Ayvacık kaymakamı iken 20 Ağustos tarihli Cumhurbaşkanlığının 2021/412 nolu kararı ile Menderes Kaymakamı olarak görevlendirildi.

e-2nrheviaoxamw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.