Başkan Kayalar’dan seçim mesajı: Kazanan partimiz olacak!

Başkan Kayalar’dan seçim mesajı: Kazanan partimiz olacak!

CHP Menderes örgütünde seçime saatle kala Başkan Kayalar, yayınladığı mesaj ile tüm adaylara başarılar diledi ve "Kazanan partimiz olacak" dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe örgütü, başkanını seçmek için bugün sandık başına gidiyor. 7 Eylül 2021 Salı günü, 8 ilçe yöneticisinin istifası nedeniyle başkanlıktan düşen Kemal Koç’un yerine, ilçeyi kongreye götürmek üzere atanan kayyum başkan Muammer Karabacak, ilçe başkanlığına aday olmadı. Menderes İlçe örgütünün başına geçmek için Ahmet İşler, Güler Yılmaz, Çağrı Çiftçi ve Ferhun Baloğlu’nun isimleri ön plana çıkarken, Baloğlu sağlık gerekçeleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, seçime saatler kala şu mesajı yayınladı:

"Partimizin olağanüstü ilçe kongresinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Gerçekleşen seçimde kazanan kim olursa olsun asıl kazanan örgütümüz ve partimiz olacak. İktidar yolundaki mücadelemizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremiz hayırlı, uğurlu olsun."

257794075-431254978574033-4291785862181835171-n.jpg

CHP Menderes İlçe Başkanı, 247 oy kullanan delegenin 151’inin oyunu alarak Ahmet İşler oldu. Güler Yılmaz 84 oy alırken, Çağrı Çifçi 10 oy aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.