Başkan Kılıç: Atamızın huzurundayız

Başkan Kılıç: Atamızın huzurundayız

Anıtkabir ziyareti gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Kılıç, "Cumhuriyet'e ve kazanımlarına her daim sahip çıkmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz." dedi.

Nilda Altın- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ve Meclis Üyeleri ile birlikte Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren heyet, daha sonra mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

fn5c0gpxoak77tb.jpg

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Başkan Kılıç, deftere şunları yazdı:

"Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Bugün manevi huzurunuzda, bizlere büyük fedakarlıklarla bıraktığınız en büyük mirasınız olan Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak Cumhuriyetimize ve kazanımlarına sonuna kadar sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Yolumuza ışık tutan ilke ve devrimlerden asla ayrılmayacağız"

fn5c0fcxwacx-ob.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Atamızın huzurundayız... CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş ve Meclis Üyelerimizle birlikte Anıtkabir'deyiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e ve kazanımlarına her daim sahip çıkmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

fn5c0fcxwagdqzl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.