Başkan Kılıç, balıkçıların sorunlarını dinledi!

Başkan Kılıç, balıkçıların sorunlarını dinledi!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'daki su ürünleri halinde balıkçı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl ve Buca İlçe Örgütleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'daki su ürünleri haline giderek balıkçı esnafını ziyaret etti. Balıkçı esnafıyla bir araya gelen heyette Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç , CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, il ve ilçe yöneticileri de vardı. CHP heyeti burada balıkçı esnafının şikayet ve taleplerini dinlerken, sorunların çözümü için de önerilerde bulundu.

fnd3ymxxoaevyeu.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, "'Vira Bismillah' diyerek daha gün ağarmadan denizin bereketini soframıza getirmek için alın teri döken balıkçılarımızı ziyaret ettik. CHP Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz, İl Başkanımız Deniz Yücel, İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ve il yöneticilerimizle birlikte balıkçılarımızın dertlerini dinledik. Herkes gibi balıkçıların da, vatandaşın da en büyük sorunu neredeyse her gün artan akaryakıt fiyatları" ifadelerini kullandı.

fnd3yn4wqaefv2e.jpg

Ziyarete dair Deniz Yücel, "Genel Merkezimizin “Denizcilik, Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Çalışması” kapsamında Sinop Vekilimiz Barış Karadeniz ile birlikte ‘Vira Bismillah’ diye güne başlayan balıkçılarımızı ziyaret ettik. Ana gündemleri akaryakıt zamları olan balıkçılarımızın dertlerini dinledik" açıklamasını yaptı.

fnd3ylgxeay4qaz.jpgfnd3yohxsaq1kpm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.