Başkan Kılıç: Bucamızın güçlü kadınlarıyla birlikteydik

Başkan Kılıç: Bucamızın güçlü kadınlarıyla birlikteydik

Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Bucamızın güçlü kadınlarıyla birlikteydik." dedi.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği'nin düzenlediği etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve CHP İzmir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç ile birlikte katıldı. Başkan Kılıç, Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği Başkanı Fatma Uğuz ve yönetimine davetleri için teşekkürlerini iletti.

fiuyj1vwuambxjd.jpg

Başkan Kılıç, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Bucamızın güçlü kadınlarıyla birlikteydik. Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği'nin düzenlediği etkinliğe CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ile birlikte katıldık. Dernek Başkanı Fatma Uğuz ve yönetimine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

fiuymymwuaqruql.jpg

Dernek Başkanı Fatma Uğuz ise, "Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırdınız başkanım. Derneğimize verdiğiniz destek içinde tüm ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ederiz." sözleriyle Başkan Kılıç'a teşekkür etti.

fiuymvkwqawvksh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.