Başkan Kılıç: Büyüklerimiz Buca Ata Evi'nde çok mutlu

Başkan Kılıç: Büyüklerimiz Buca Ata Evi'nde çok mutlu

Buca'da kentin 60 yaş ve üzeri çınarlar için hayata geçirilen Ata Evi'nde, yaş almış bireyler ağırlanmaya devam ediyor. Başkan Erhan Kılıç, "Buca'mızda ikamet eden 60 yaş ve üzeri büyüklerimiz, Buca Ata Evi'nde çok mutlu" dedi.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Buca Belediyesi, Bucalı 60 yaş ve üzeri vatandaşlar için kurduğu Ata Evi’ni 24 Ocak günü hizmete açmıştı. Buca’nın çınarları merkezde, sağlık hizmetlerinden kuaföre kadar birçok ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

Sosyal medya hesabından Buca Ata Evi'nde keyifli zaman geçiren büyükleri paylaşan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, paylaşımına "Buca'mızda ikamet eden 60 yaş ve üzeri büyüklerimiz, sosyalleşme ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunan Buca Ata Evi'nde çok mutlu" notunu düştü.

gf5dtn6w4aaruxz.jpg

SAĞLIK BİRİMİ DE BULUNUYOR

Öte yandan yaş almış vatandaşların keyifle zaman geçirecekleri şekilde tasarlanan Buca Belediyesi Ata Evi, Adatepe Mahallesi Erdem Caddesi’nde bulunuyor. Bucalı çınarların hobilerini gerçekleştirme imkânı buldukları Ata Evi’nde çeşitli el sanatları etkinlikleri yapılıyor. Kuaför hizmetinin de verildiği merkezin en önemli hizmetlerinden birini ise sağlık hizmetleri oluşturuyor. Bucalı çınarları, gün içerisinde tansiyon, şeker ölçümlerini yaptırabildiği gibi merkezde bulunan fizyoterapist sayesinde ücretsiz tedavi de olabiliyor.

gf5dtn0xoaas-nn.jpg

1706105300.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.