Başkan Kılıç: Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı!

Başkan Kılıç: Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı!

Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın görev yaptığı Konya Şehir Hastanesi'nde öldürülmesine tepki gösteren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Sağlık çalışanlarına yapılan bu zulmün son bulmasını ve caydırıcı yaptırımlar uygulanmasını temenni ediyoruz"

Nilda Altın Okay- 47 yaşındaki Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın görev yaptığı Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırıcı sonucunda öldürülmesine sosyal medya hesabından tepki gösteren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sağlık çalışanlarının maruz kaldığı şiddeti "zulüm" olarak tanımladı ve caydırıcı yaptırımlar uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Kılıç, paylaşımında "Konya Şehir Hastanesi’nde görev yapan Dr. Ekrem Karakaya silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Sağlık çalışanlarına yapılan bu zulmün bir an önce son bulmasını ve caydırıcı yaptırımlar uygulanmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

buca-belediye-baskani-kilictan-gumrukcuye-tam-destek-oyum-ona-h103881-3523a.jpg

Ne olmuştu?

Konya Şehir Hastanesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yunak İlçe Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay (39), Kardiyoloji Bölümüne gelerek Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya’ya (47) ve poliklinik sekreterine silahla ateş etmeye başladı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Dr. Ekrem Karakaya yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Akçay daha sonra tabancasını kendine ateşleyerek intihar etti.

fw-mrevxgaeua9n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.