Başkan Kılıç, gazilerin sorunlarını dinledi!

Başkan Kılıç, gazilerin sorunlarını dinledi!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Gazilerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Muharip Gaziler Derneği'nde gazilerle bir araya geldi. Gazilerle buluşan Başkan Kılıç, "Gazilerimizin, sosyal ve ekonomik haklar başta olmak üzere yaşadıkları sorunları dile getirmek, sesleri olmak bizlerin vazifesi" ifadelerini kullandı.

fuuszadxoaane-n.jpg
Gazilerin baş tacı olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Gaziler, yaşayan anıtlardır. İl Başkanımız Deniz Yücel ve Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe ile birlikte güne gazilerimizle bir araya gelerek başladık. Gazilerimizin, sosyal ve ekonomik haklar başta olmak üzere yaşadıkları sorunları dile getirmek, sesleri olmak bizlerin vazifesi... Onlar, bizim başımızın tacı..." değerlendirmesinde bulundu.

fuuszauwaaekgvz.jpg
Gazilere şükranlarını sunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Ayyıldızlı bayrağımızın altında özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Buca Muharip Gaziler Derneğiyle buluşmamızda aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunduk" açıklamasını yaptı.

fuuszabxwailfeg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.