Başkan Kılıç:  İzmir’in en büyük bütçesi bizim

Başkan Kılıç: İzmir’in en büyük bütçesi bizim

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, katıldığı bir televizyon programında bütçeye dair önemli açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

1656931224-1.jpg

Başkan Kılıç, Belediye bütçesinin öngürülenden daha iyi bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek "Bütçeyi son 4 yılda yedi katına çıkarttık. Geçen yıla oranla yüzde 100’den fazla artırmış olduk. Geçen yılı 428 milyonla bitirdik, bu yılı 900’le bitireceğiz. Önümüzdeki yılda, 1 buçuk milyarla bitireceğiz" dedi.

buca-belediye-baskani-erhan-kilic-saha-ekibiyle-be-1645690523426-001.jpg

Belediye bütçesinin ülkede yaşanılan mali krizlerden etkilendiğini söyleyen Kılıç, kur artışından önce bütçeyi iki katına çıkardıklarını da sözlerine ekledi. Kılıç şöyle konuştu; "Başarılı gelir artışı çalışmalarımızla İzmir’in en büyük bütçesi bizim oldu. Belediye Başkanı olduğumda bütçenin iki katı borç vardı."

Buca Belediyesi'nin artık tamamen kurumsallaşmış bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, belediyenin tüm hizmetlerini teknolojik altyapıyla sağladıklarını "Yerinde saymamamız lazım. Teknoloji çağındayız bu yüzden teknolojik altyapıyı güçlendirmek lazım. İmardan tut vergiye kadar her şey teknolojiyle destekleniyor. Bu da vatandaşın işini kolaylaştırıyor" cümleleri ile anlattı.

buca-belediye-baskani-erhan-kilic-15409742-osd-001.jpg

Sarı Masa'ya da değinen Başkan Kılıç, "Sarı Masa ile hizmet üretiyoruz. Vatandaşımızın bir şikayeti ya da önerisi olduğunda Sarı Masa'ya gidiyor. Biz de vatandaşlarımızın isteklerini buradan öğrenmiş oluyoruz. Buradan aldığımız taleplerle vatandaşa hemen ulaşabiliyoruz ve vatandaşı bilgilendiriyoruz" diye konuştu.

1659085213.jpg

Başkan Kılıç öte yandan, yeni yılda ilçede otopark çalışmalarını hızlandıracaklarını "Çok otopark yaptık çünkü otopark ihtiyacımız çok. Boş bulduğumuz her yere otopark yapıyoruz. Yeni yıldan sonra da yapmaya devam edeceğiz" cümleleri ile açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.