Başkan Kılıç: Kötülük, sistemli bir hale geldi

Başkan Kılıç: Kötülük, sistemli bir hale geldi

İzmir'in Buca ilçesinde, parkların tahrip edilmesine isyan eden Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Bu kötülük maalesef sistemli bir hale döndü." ifadelerini kullandı.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, parkların tahrip edilmesine ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşarak, isyan etti. "Her gün Bucamızın başka bir köşesinde bin bir emekle düzenlenen çocuklarımızın, büyüklerimizin nefes alacağı alanlar tahrip ediliyor." diyen Başkan Kılıç, kötülüğün sistemli bir hale geldiğinin altını çizdi.

fhc6o3ywqaa3nxd.jpg

Başkan Kılıç, ilçede bulunan yeşil alanları korumak için mücadele etmeye devam edeceklerini "Halkın vergileriyle kurulan parklarımızı beraber korumak için mücadeleye devam edeceğiz." ifadeleriyle belirtti.

fhc6o5txeaum0la.jpg

Başkan Kılıç, parklarda yapılan tahribata ilişkin paylaşımında "Bu kötülük maalesef sistemli bir hale döndü. Her gün Bucamızın başka bir köşesinde bin bir emekle düzenlenen çocuklarımızın, büyüklerimizin nefes alacağı alanlar tahrip ediliyor. Halkın vergileriyle kurulan parklarımızı beraber korumak için mücadeleye devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

fhc6o30xiam6gji.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.