Başkan Kılıç, muhtarlarla buluştu: Mutluluğa 6 gün kaldı!

Başkan Kılıç, muhtarlarla buluştu: Mutluluğa 6 gün kaldı!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçede görevli muhtarlarla bir araya geldi.

MEDYA EGE - Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve milletvekili adayı Devrim Barış Çelik ile, Buca’da görevli muhtarlarla bir araya geldi.

fvmpgu9xsaa4edb.jpg

Muhtarlarla Neva Kafe’de bir araya gelen siyasiler, 14 Mayıs Seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Erhan Kılıç, buluşmada Millet İttifakı iktidarında yerel yönetimlere ilişkin yapılacak reformları anlattı.

fvmkeslxgain7f5.jpg

Başkan Kılıç, muhtar buluşmasıyla ilgili şunları aktardı; “Yeni haftaya Buca'ya birlikte hizmet etmekten mutluluk duyduğum muhtarlarımızla bir araya gelerek başladık. Milletvekili adaylarımız Ednan Arslan ve Devrim Barış Çelik ile 'Halkın İktidarı' kurulduğunda yerel yönetimlerde gerçekleşecek reformları anlattık. Biz, ülkemizi ve milletimizi seviyoruz. Ayrışmayız, bölünmeyiz; bir arada hep mutlu oluruz. Refaha ve mutluluğa 6 gün kaldı!”

fvmker5waaemweo.jpg

CHP Milletvekili Ednan Arslan ise, yaptığı açıklamada “Güne Buca halkının gözü kulağı olan muhtarımızla biraraya gelerek başladık. Bu ülkeye toplumsal barışı, adaleti mutlaka getireceğiz. Bizi desteklesin, desteklemesin 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu 15 Mayıs sabahı 85 Milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Sana söz, Buca Hakkını Alacak!” cümlelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.