Başkan Kılıç: Mültecilerin sosyal uyumuna yönelik deneyimlerimizi paylaştık

Başkan Kılıç: Mültecilerin sosyal uyumuna yönelik deneyimlerimizi paylaştık

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş ve ekibi, Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GIZ) ve İMAP heyetini Buca'da ağırlayan Başkan Kılıç, "Mültecilerin sosyal uyumuna yönelik deneyimlerimizi paylaştık" dedi.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Türk Belediyeler ve Yerel Aktörler için Uyum Konseptinin Geliştirmesi Projesi kapsamında Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve ekibini, uluslararası işbirliği hizmetleri alanında Almanya'nın lider kurumlarından biri olan Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit ) (GIZ) ve İMAP heyetini ağırladı.

Türk Belediyeler ve Yerel Aktörler için Uyum Konseptinin Geliştirmesi Projesi kapsamında mültecilerin kamu hizmetlerinden faydalanmaları ve sosyal hayata uyum süreçlerine ilişkin görüşmeler gerçekleştirildi.

fey5gz3xwael0cu.jpg

Başkan Kılıç, görüşmeye ilişkin paylaşımında "Türk Belediyeler ve Yerel Aktörler için Uyum Konseptinin Geliştirmesi Projesi kapsamında Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve ekibi, Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GIZ) ve İMAP heyetini Buca'da ağırlıyoruz.

Proje kapsamında mültecilere kamu hizmetleri sağlama ve sosyal uyuma yönelik çalışmalar konusunda deneyimlerimizi ve yaklaşımlarımızı paylaşıyoruz." ifadelerine yer verdi.

fey5gz4wqaahsbb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.