Başkan Kılıç: NAR Projesi'nin destekçisi olmaktan son derece mutluyuz

Başkan Kılıç: NAR Projesi'nin destekçisi olmaktan son derece mutluyuz

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen NAR Projesi kapsamında Buca Yeşilbağlar Mahallesinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Projenin destekçisi olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

Nilda Altın Okay- İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Şiddete Karşı Medya İletişim Projesi-NAR kapsamında düzenlediği mahalle buluşmasını bu kez Buca Yeşilbağlar Mahallesinde gerçekleştirdi. Buluşmaya katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Nar Projesi'nin destekçisi olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

fuqg-okwaaeam5j.jpg

Başkan Kılıç, etkinliğe ilişkin paylaşımında "İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), ‘Şiddete Karşı Medya İletişim Projesi-NAR’ mahalle buluşmalarının bir durağı da Yeşilbağlar Mahallemiz oldu. Daima kadınlarımızın yanında olduğumuzu projelerimizle gösteriyoruz. Nar Projesi'nin de destekçisi olmaktan son derece mutluyuz. İGC Başkanı Dilek Gappi'ye ve projeye emek veren gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

fuqg-oexwaur7sv.jpg

NAR Projesi nedir?

İzmir Gazeteciler Cemiyeti “NAR- Kadın ve LGBTİ+ Bireyler Odaklı Şiddete Karşı İletişim Projesi” kapsamında İzmir, Manisa ve Muğla odaklı şiddet haritalaması yaparak, belirlenen şiddet yoğun bölgelerde ‘Nar Buluşmaları’ gerçekleştirecek. 45 gazeteciye toplumsal cinsiyete dayalı şiddet odaklı iletişim eğitimi verilecek. Eğitimlerin çıktıları olarak, kamu spotları, billboard, afiş, radio jingle, podcastler, belgeseller ve haberler hazırlanacak. ‘Haber Yayın Kurulu’ vasıtasıyla seçilen haberlere ve eserlere telif ödenecek. Şiddete karşı hazırlanan tüm eserler yerel ve ulusal iş birlikleriyle paylaşılacak. Proje web sitesi www.nar-siddetekarsimedya yapımı sürüyor.

fuqg-olwuaencxb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.