Başkan Kılıç: Yarının Buca’sı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz

Başkan Kılıç: Yarının Buca’sı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kente yerleştiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, hemşehrilerinin talepleri doğrultusunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kılıç “Yarının Buca’sı için hiç durmadan, hiç yorulmadan azimle çalışıyoruz” dedi.

Fen işleri çalışmaları için 2024 yılı bütçesinden 440 milyon 360 bin lira pay ayıran Buca Belediyesi, sokak iyileştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bucalılardan gelen talepleri göz önüne alarak çalışma takvimi oluşturan ekipler, kente yeni otopark alanları, yol ve spor sahaları kazandırdı. Çalışmaların gerçekleştirildiği Mustafa Kemal, Yeşilbağlar, Yaylacık ve Menderes mahallelerini ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

ÇOCUKLARLA BASKETBOL OYNADI

Yeşilbağlar Mahallesi’nde yeni yapılan basketbol sahasını ziyaret eden Erhan Kılıç, burada çocuklarla basketbol oynadı, bol bol sohbet etti. Bucalılarla ve muhtarlarla bire bir iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Kılıç, “Kentimizdeki her atıl alanı Bucalılar için değerlendirmek istiyoruz. 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılı için de fen işlerine dev bir bütçe ayırdık. Bu bütçenin her kuruşunu hizmet olarak vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ai0i1624-ok-1.jpg

NELER YAPILDI?

Mustafa Kemal Mahallesi 694/22 Sokak’ta 2 bin 300 metrekarelik yeni otopark alanı ile bin 700 metrekare yol düzenlemesi; 694/12 Sokak’ta 1600 metrekare otopark alanı yapıldı. Buca Belediyesi Gediz Ek Hizmet Binası’nın arkasında bulunan bin metrekarelik alana otopark yapılırken, 4 bin 350 metrekare yeni yol bağlantısı açıldı.

ai0i1052-ok-1.jpg

Bucalı gençlerin ve çocukların istekleri çerçevesinde Yeşilbağlar Mahallesi’nde yeni futbol ve basketbol sahaları yaptı. 289/38 Sokak’ta 2 adet mini futbol sahası ve 3 potalı basket sahası bulunan oyun alanı kuruldu; 2 bin 300 metrekarelik otopark alanı açıldı.

Kentsel dönüşümün yaşandığı ve her geçen gün otopark alanı ihtiyacının arttığı Yaylacık Mahallesi’nde de biri 350 m2, diğeri 280 m2 olmak üzere iki adet otopark ile 1450 metrekare yol çalışması yapıldı. Menderes Mahallesi 146 Sokak’ta ise 1000 metrekare yol yapım çalışması gerçekleştirildi.

ai0i1437-ok-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.