Başkan Kılıç: Yeni bir yolculuk, mücadele başlıyor

Başkan Kılıç: Yeni bir yolculuk, mücadele başlıyor

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel'i Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladı. Başkan Kılıç, Genel Başkan Özel'in Manisa programına da eşlik etti.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 38. Olağan Kurultay'da Genel Başkan seçilen Özgür Özel, saat 11.00'de havayoluyla İzmir'e geldi. 8. Genel Başkan Özel'i burada büyük bir CHP heyeti karşıladı. Karşılamada izdiham yaşandı.

f-uh7q4wuaahp0v-2.jpeg

Özel daha sonra partililerle memleketi olan Manisa'ya geçti. CHP Manisa İl Başkanlığında halka buluşan Özel'e İzmirli siyasilerden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da eşlik etti.

f-vd021woaeplqs.jpeg

Kılıç, Genel Başkan'ın ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Başkan Kılıç, paylaşımına şu notu düştü; "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i, İzmir'de tüm örgütümüzle beraber büyük bir coşkuyla karşıladık. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile memleketimiz Manisa'dayız. Yeni bir yolculuk, mücadele başlıyor. Bu yolda hep birlikte, el ele vererek ülkemizin geleceği için çalışacak, halkın iktidarına ulaşacağız."

f-vd022wcaabhuo-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.