Başkan Kılıç'ın köy ziyaretleri sona erdi!

Başkan Kılıç'ın köy ziyaretleri sona erdi!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın saha ekibiyle beraber başladığı köy turu sona erdi.

Köyler bölgesindeki ziyaretlerine Doğancılar, Karacaağaç ve Kırklar’da başlayan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, turun ikinci gününde Kaynaklar Merkez, 29 Ekim, Belenbaşı ve Zafer mahallelerine gitti.

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Kılıç, mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde incelemeler yaptı. Vatandaşların da taleplerini tek tek dinleyen Başkan Kılıç, başkan yardımcıları ve Sarı Masa Çözüm Merkezi saha ekibiyle beraber yapılacaklara yönelik notlar aldı.

gi0a6663-ek.jpg

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Başkan Kılıç, “İcraat birimlerimizle beraber saha çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Bu çerçevede köyler bölgemizde yaptığımız ziyaretlerde, başkan yardımcılarım ve hemşehrilerimizin istek, öneri ve şikâyetlerini daha kısa sürede çözüme kavuşturmak için kurduğumuz Sarı Masa Çözüm Merkezi saha ekibimizle beraber bölgenin eksiklerini yerinde gördük. Muhtarlarımızın, kadınlarımızın, esnafımızın, çocuklarımızın bütün taleplerini dinledik. Belediye olarak bu bölgeleri kalkındırmak için hayata geçireceğimiz projelerimizi de aktardık. Notlarımızı aldık, bir planlama çerçevesinde gerekenleri yapacağız” dedi.

gi0a6876-ek.jpggi0a6979-ek.jpggi0a6913-ek.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.