Başkan Kılıç’tan Başkan Torun’a geçmiş olsun ziyareti

Başkan Kılıç’tan Başkan Torun’a geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Torun'a yeni üye kaydetmek amacıyla kurduğu standa yapılan küfürlü ve fiziksel saldırı için geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kılıç, "Bizler kardeşliğimizi pekiştirmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz." dedi.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun'u ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Buca İlçe Teşkilatı'nın yeni üye kaydetmek amacıyla kurduğu standa yapılan küfürlü ve fiziksel saldırı için geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun'u ziyaret ettik. Geçtiğimiz pazartesi günü İYİ Parti Kadın Teşkilatı'na yönelik gerçekleşen menfur saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizler her zaman eylem ve söylemlerimizle kardeşliğimizi pekiştirmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

feet-hpxoaalmcg.jpg

Ne olmuştu?

İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun ile İYİ Parti Buca Teşkilatı'nın yeni üye kaydetmek için kurduğu standa, kimliği belirsiz iki kişi tarafından küfürlü ve fiziki saldırıda bulunmuştu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, konuya ilişkin açıklamasında ''Bugün, Buca İlçe teşkilatımızın kadın yöneticileri, kurdukları üye kayıt standında, iki şehir eşkıyasının küfürleri ve saldırılarına maruz kalmıştır. Güvenlik güçleri olaya müdahale etmişlerdir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

izmirde-iyi-parti-standina-fiziki-saldiri-bir-kisi-gozaltinda.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.