Başkan Kılıç'tan kaza sonrası ilk açıklama

Başkan Kılıç'tan kaza sonrası ilk açıklama

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, evinde yaşadığı talihsiz kazanın ardından ilk kez açıklama yaptı. Kılıç, yaptığı açıklamada taburcu olduğunu belirterek kendisine bu süreçte destek veren herkese teşekkür etti.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz günlerde Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, akşam saatlerinde evinde yapılan tadilatı denetlerken talihsiz bir kaza geçirmiş ve ayağındaki kırıklardan dolayı ameliyata alınarak tedavi sürecine alınmıştı.

Tedavisinin ardından taburcu olan Başkan Kılıç, sosyal medya hesabından ailesi ile beraber çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak ilk açıklamayı yaptı. Kılıç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Geçirdiğim talihsiz kaza sonucu ziyaret ederek, arayarak, mesaj göndererek desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Taburcu oldum, ailemle birlikte evimizdeyiz. Desteklerinizle birlikte kendimi çok daha iyi hissediyorum. En kısa sürede, çalışmalarına ara vermeden devam eden mesai arkadaşlarımla birlikte olacak, Yarının Bucası için çalışmaya devam edeceğim. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız."

f-i2vxewaaewbhi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.