Başkan Kılıç'tan Tunç Soyer'e "Yedigöller" teşekkürü

Başkan Kılıç'tan Tunç Soyer'e "Yedigöller" teşekkürü

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçenin simgelerinden biri olan Yedigöller’in son aşamaya gelen çalışmaları dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkürlerini sundu.

Nilda Altın Okay- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun kullanım sonucunda yıpranan Buca Yedigöller'i yeniden canlandırıldı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçenin sembollerinden olan Yedigöller'in 90 bin metrekarelik alanında dikilen 54 bin 257 adet çalı, 166 ağaç, artırılan oyun alanları ve oluşturulan yağmur bahçeleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkürlerini sundu.

s105666-001.jpg

Soyer'in yenileme çalışmalarına ilişkin "Yıpranmış ve hasar görmüş olan Buca Yedigöller yenilendi, çok daha güzel oldu. Daha yeşil bir İzmir için verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdiği paylaşımını yanıtlayan Başkan Kılıç, "Tunç Başkanımız ve ekibine Yedigöller'de gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

1-yilda-10-bin-190-kisi-bucaya-tasindi-baskan-erhan-kilic-ailemiz-buyuyor-var-gucumuzle-calismaya-devam-edecegiz-h102949-b9f82.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.