Başkan Kınay: Karabağlar için çalışmayı sürdüreceğiz

Başkan Kınay: Karabağlar için çalışmayı sürdüreceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ziyaretleri kabul etti. Başkan Kınay, “Karabağlar için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Kınay, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kınay, “İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç’a nazik ziyareti için teşekkür ederim. Kentimizin daha güzel bir yer olması için dayanışmamızı büyüterek hep birlikte adımlar atmaya ve daha çok çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

h1.jpeg

Anadolu Birliği Derneği Başkanı Erhan Kahraman’ı da makamında ağırlayan Kınay, “Anadolu Birliği Derneği Başkanı Erhan Kahraman’a ve dernek yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Karabağlar için beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

h2.jpeg

Kınay, ardından Gömlekçiler Odası Başkanı Olgun Aktaş ve dernek yönetimi ile bir araya geldi. O anları paylaşan Başkan Kınay, “Gömlekçiler Odası Başkanı Olgun Aktaş ve dernek yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Tüm emekçilerimizle beraber geliştiğimiz ve tekstilde marka haline geldiğimiz bir Karabağlar için hep birlikte dayanışma içerisinde daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

h3.jpeg

Eğit – Der Şube Başkanı Nevzat Çakmak ve yönetimini de makamında ağırladı.

h4.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı'nı da makamında ağırlayan Kınay, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak “Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyemiz Sn. Mehmet Alkım Denizaslanı'na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Hem ülkemiz hem de kentimiz için dayanışma içerisinde tüm gücümüzle çalışacağız” notunu düştü.

h5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.