Başkan Kınay: Öğrencilerimizin yanında olacağız

Başkan Kınay: Öğrencilerimizin yanında olacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Kınay, “Öğrencilerimizin yanında olacağız” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun düzenlediği Bahar Şenliği etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Belediyemizin Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun düzenlediği, Buca ve Bornova belediye yurtlarımızdaki öğrencilerimizin katılımıyla ev sahipliği yaptığımız Bahar Şenliği'ne katılarak, harika vakit geçirdik. Öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların enerjisiyle dolu anları paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Eğitim yolculuklarında öğrencilerimizi desteklemeyi ve her adımlarında yanlarında olmayı sürdüreceğiz...” notunu düştü.

1-003.jpeg

2-004.jpeg

Başkan Kınay, ardından Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İsrafil Öztepe, Nüfus Müdürü Zehra Figen Öztürk Alkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Çelik, Müftü Fahri Tüfekçioğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Eşlik, Mal Müdürü İbrahim Aksoy, Tarım ve Orman Müdürü Özer Matur ve Yazı İşleri Müdürü Gizem Patır’ı makında ağırladı. Ziyaretlere ilişkin paylaşımda bulunan Kınay, “Karabağlar’da vatandaşlarımızın daha güzel bir yaşam sürmeleri için kurumlarımızla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

3-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.