Başkan Kırgöz: Her dokunuş, sizlerin huzurlu ve güvenli hissetmesi için

Başkan Kırgöz: Her dokunuş, sizlerin huzurlu ve güvenli hissetmesi için

İlçede sürdürülen çalışmaların yer aldığı bir video paylaşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Yaptığımız her dokunuş, sizlerin kendini çok daha huzurlu ve güvenli hissetmesi için… " ifadelerini kullandı.

Nilda Altın Okay- Dikili'de son sürat devam eden yenileme çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Atatürk Meydan, Dikili Belediyesi İş Merkezi, Çocuk Hakları Parkı, Sevgi Yolu, Atatürk Caddesi, İsmetpaşa Mahallesi 3 ve 44 Sokak, Salimbey Mahallesi 11 Sokak'ta gerçekleştirilen çalışmaların yer ver verildiği bir video paylaşarak, "“Birlikte Dikili” diyerek çıktığımız bu yolda birlikte çok daha güzel olacağız." dedi.

Başkan Kırgöz, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Caddelerimiz, sokaklarımız, meydanlarımız, yeşil ve yaşam alanlarımıza yaptığımız her dokunuş, sizlerin kendini çok daha huzurlu ve güvenli hissetmesi için… “Birlikte Dikili” diyerek çıktığımız bu yolda birlikte çok daha güzel olacağız. Haftanızın çok mutlu geçmesi dileğiyle…" ifadelerini kullandı.

baskan-kirgoz-iki-ylilini-anlatti-ilklerin-altina-imza-attik-f4358.jpg

Ali Sevgi isimli bir vatandaş, Başkan Kırgöz'ün paylaşımına yaptığı yorumda "Çiçek gibi bir Dikili. Teşekkürler Dikili Belediyesi, teşekkürler Adıl Kırgöz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.