Başkan Kırgöz: Lisemizin yapımı hızla devam ediyor

Başkan Kırgöz: Lisemizin yapımı hızla devam ediyor

Bayburtlu Hasan Şentürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi inşaatının son durumuna ilişkin görseli sosyal medya hesabından paylaşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, hayırsever Ahmet Şentürk'e teşekkürlerini sundu.

Nilda Altın- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Hayırsever Ahmet Şentürk’ün yaptırdığı Bayburtlu Hasan Şentürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı.

fn8vkukxwaeaqfs.jpg

Başkan Kırgöz, "İlçemizdeki bu hayırseverlik örneği için şahsım ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum." sözleriyle, Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu caddesi üzerinde inşaatı devam eden lise için Bayburt Grup'a teşekkürlerini sundu.

fn8vkufxwaaxhl.jpg

Başkan Kırgöz, çalışmalara ilişkin paylaşımında "İlçemizin Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu caddesi üzerinde, Bayburtlu Hasan Şentürk Denizcilik Endüstri Meslek Lisesi’nin yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bayburt Gruba, ilçemizdeki bu hayırseverlik örneği için şahsım ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

y6wksc6-400x400.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.