Başkan Kırgöz, "Partimiz şahlanacak iktidara geleceğiz"

Başkan Kırgöz, "Partimiz şahlanacak iktidara geleceğiz"

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kayseri’de düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayına katıldı.

Çalıştayı değerlendiren Başkan Kırgöz, "2 gündür Kayseri'deyiz, Gerçekten çok güzel planlanmış programlanmış bir çalıştay oldu. İlk gün çarşı esnafıyla ve vatandaşla buluştuk. Kayseri'nin tüm ilçelerine bütün Belediye Başkanlarımızın hepsi eşit şekilde dağılıp vatandaşla buluştular. Onların sorunlarını dinlediler, taleplerini dinlediler. Ve bizlerden Cumhuriyet Halk Partisi'nden beklentilerini dinlediler. Dolayısıyla çok verimli bir gün geçirdik. Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla program başladı. Seyit Başkanımız konuşma yaptı. Burada da tüm belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Seyit başkanımızın açıklayıcı konuşmalarından sonra çalışmalara geçtik. Orada tüm belediye başkanları görüş alışverişinde bulundular. Geleceğe dönük herkes düşüncelerini planlarını programlarını değerlendirecek bir tartışma ortamı buldu. Dolayısıyla herkesten değişik fikirler çıktı. Bu fikirlerden de şahsen ben çok iyi faydalandım, notlarımızı aldık geleceğe dönük programlarımızda bunlarda etkili olacak" dedi.

fg0hreux0acsiuv.jpg

Herkesin çıkış yolu aradığını belirten Başkan Kırgöz, "Ben özellikle yılının Mart ayının ardından sonra başlayan iktidar yürüyüşümüz ilk yapılacak seçimde yerelin bu birlik beraberlik dayanışmasını arkasına alarak dostlarımızla birlikte genel başkanımızın da söylediği gibi ilk genel seçimde iktidar olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi ve kadroları iktidara en hazırlıklı kadrolar. Bunu geçtiğimiz aylarda İsn önemine dikkat çekildi. Ve iktidara en hazır partinin gerek tarım konusunda gerek diğer konularda en hazır partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğu ortaya çıktı. Birbirinden doyurucu açıklamalar oldu, konuşmalar oldu. Kayseri'de bizim hiç belediye başkanımız yok maalesef. Ama ilk yapılan genel seçimde milletvekili sayımızı artıracağız ilk yerel seçimde de en az Kayseri'deki belediyelerin yüzde 50'sini alacağız. Bunu Kayseri'de yaptığımız vatandaşlarla istişarelerde de gördük. İnsanlar bir arayış içerisinde esnafı sanayicisi toptancısı herkes huzursuz mutsuz, herkes bir çıkış yolu arıyor. Dolayısıyla bu çıkış yolunda Cumhuriyet Halk Partisi önderliğindeki Millet İttifakı'nda görüyor bunu net bir şekilde gördük" ifadelerini kullandı.

fg0hrexxmakpje0.jpg
Kayseri'den İzmir'e selam gönderen Başkan Kırgöz, "İzmirli hemşerilerimize buradan da selamlarımı iletiyorum. İzmir'in sıcaklığını Kayseri'ye yansıttığımızı düşünmüyorum. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkalarımızın hepsi buradalar. Hepsi Kayserili hemşehrilerimizle kaynaştılar. Buradan onlara selamlarımı iletiyorum ve ilk olacak genel seçimde de İzmirimiz ve partimiz şahlanacak iktidara geleceğiz " diye konuştu.

fg0hreaxwastzx2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.